Affiliates Pro doesnt activate

Posted in

I set up Affiliates and Woocoemrce Integation Lifgt sucessfully.
I needed to set varous rates for products so I bought Affiliates Pro and that deisnt want to activate.

I tried to deactivate Woocomerce Integration light and activate pro but that desnt work.

I have Affilate pro in 4.10 verison and WooCommerce 4,7 and wordpress n 5.5.7 version.

What can cause it and how to fix it?

One Response to Affiliates Pro doesnt activate

  1. George November 22, 2021 at 8:38 am #

    Hi Anna,

    Welcome to our support forum and many thanks for using Affiliates Pro on your site.

    The normal process to follow when you are switching from Affiliates free to Affiliates Pro is to first deactivate the free edition. For that reason you will get a notice in Plugins section of the Dashboard to deactivate Affiliates free if you try to also activate Affiliates Pro. So once the free edition is deactivated, Affiliates Pro should be able to activate.

    If after that you’re still unable to activate the premium edition, then probably something else is preventing the action from completing. For example in case you’re using a caching plugin then you might need to clear/purge the cache each time you (de)activate a plugin. Also, there might be something wrong on your site in general so it would be better if you enable WP debugging, and once the Affiliates Pro activation fails, go to your wp-content/debug.log and check its contents for relevant issues.

    Kind regards,
    George

Only authorized members can comment on this topic.

Log in

We use cookies to optimize your experience on our site and assume you're OK with that if you stay.
OK, hide this message.

Affiliates · Contact · Jobs · Terms & Conditions · Privacy Policy · Documentation · Downloads · Useful Plugins · My Account

Share