Referrals are at 0,00 ?

Dear Support Team!
We have been using Affiliates Enterprise for some time now. During the last billing we realized that the referrals are at 0.00 although purchases were made via the affiliate links.

I have to say that in September due to a server problem, the domain was switched to www. My guess is that it depends on it.

What can I do to have the referrals re-recorded?

Here are some screenshots: Screenshots

Please help

3 Responses to Referrals are at 0,00 ?

  1. George November 19, 2019 at 1:07 pm #

    That’s great, good to know your resolved it.

    Cheers,
    George

  2. ProEnergetic November 18, 2019 at 8:50 pm #

    Hi George!
    We have solved the problem and found the error.
    In the rates were wrong attitudes.
    Screenshots: https://bernhard-pfleger.builderall.net/itthinx
    (We do not know where these wrong attitudes came from.)

    Thanks for your help.

  3. George November 7, 2019 at 1:03 pm #

    Hi,

    Thanks for mentioning your issue.

    Although you cannot re-record referrals, you can edit the ones with 0 commission and set the desired amount.
    http://docs.itthinx.com/document/affiliates-enterprise/affiliate-program-management/managing-referrals/
    However, the important thing here would be to check your settings and work out why this has occured. Please check your rate settings and make sure that there is at least one rate set for referred sales. It would also be handy to have a look at the documentation page for rates in case you are missing a setting.
    http://docs.itthinx.com/document/affiliates-enterprise/rates/

    In any case please let me know if you need further assistance on this.

    Kind regards,
    George

Only authorized members can comment on this topic.

Log in

We use cookies to optimize your experience on our site and assume you're OK with that if you stay.
OK, hide this message.

Affiliates · Contact · Jobs · Terms & Conditions · Privacy Policy · Documentation · Downloads · Useful Plugins · My Account

Share